Αρχική Τελευταία Νέα Νεκρός σε τροχαίο 36χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεμεσό

Νεκρός σε τροχαίο 36χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί 36χρονος μοτοσικλετιστής, σε φοβερό τροχαίο που συνέβη στην επαρχία Λεμεσού. Πρόκειται για τον Ροδίνη Χριστοδούλου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τη Λεμεσό.

Το δυστύχημα, συνέβη στις 9:15  το πρωί, το πρωί στο δρόμο Αγίου Μάμα-Καπηλειού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 86χρονος, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 36χρονος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο διευθυντής Τροχαίας αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου ο 86χρονος «οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του με συνοδηγό τη σύζυγό του, όταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από στροφή, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για το περιβόλι του. Κατά την στροφή, συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 36χρονος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Ο άτυχος νέος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Το κράνος και η προστατευτική στολή που έφερε ο άτυχος Χριστοδούλου δεν στάθηκαν αρκετά για να του σώσουν τη ζωή του. Ο άτυχος Ροδίνης, καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ