Αρχική Τελευταία Νέα Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία αλλά με βροχές και καταιγίδες

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία αλλά με βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα νότια τμήματα του Τροόδους, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, στα προσήνεμα, μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 35 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά, όπου τοπικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, νωρίς το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος και θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19
Επόμενο άρθροFacebook: Έκλεισε εκατοντάδες λογαριασμούς που διέδιδαν «fake news» για τα εμβόλια του κορωνοϊού