Αρχική Τελευταία Νέα 4,000 ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια γιατί επιτράπηκε η είσοδος σε πελάτες χωρίς...

4,000 ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια γιατί επιτράπηκε η είσοδος σε πελάτες χωρίς safe pass

Σε 18 καταγγελίες πολιτών και 4 ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.528 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 858 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 192 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα έγιναν 564 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 2 υποστατικά, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 186 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 386 έλεγχοι και υπήρξαν 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου έγιναν 57 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 259 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία από 26 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Όσον αφορά στις καταγγελίες των δύο υποστατικών στη Λάρνακα, η μία καταγγελία αφορούσε εστιατόριο στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ γιατί επέτρεψε την είσοδο σε πελάτες χωρίς safe pass, ενώ υπάλληλος του εστιατορίου δεν έφερε μάσκα.

Η δεύτερη καταγγελία, στη Λάρνακα, επίσης 500 ευρώ πρόστιμο, αφορούσε κατάστημα, ο υπεύθυνος του οποίου δεν έφερε μάσκα.

Στην Λευκωσία, η μία καταγγελία υποστατικού αφορούσε πρόστιμο 4.000 ευρώ σε καφεστιατόριο γιατί ο υπεύθυνος επέτρεψε την είσοδο σε πελάτες χωρίς safe pass, ενώ η δεύτερη καταγγελία αφορούσε πρόστιμο 500 ευρώ σε πρατήριο βενζίνης γιατί οι υπεύθυνοι δεν έφεραν μάσκα.

ΚΥΠΕ

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ από την φαντασμαγορική τελετή έναρξη της Γιορτής του Κρασιού!
Επόμενο άρθροΕντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε χωριό της Επ. Λεμεσού – Χειροπέδες σε 56χρονο