Αρχική Τελευταία Νέα Έρχεται το 4ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ – HALLOWEEN EDITION

Έρχεται το 4ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ – HALLOWEEN EDITION

Are you ready for trick or treat?

Είστε έτοιμοι για Trick or Treat?! Το 4Φθινοπωρινό Φεστιβάλ – Halloween Edition, by Inspired Family Fun έρχεται και πάλι κοντά μας για ένα μοναδικό 4-ήμερο την Πέμπτη 28, Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο ωραιότερο πάρκο της πόλης, το Δασικό Πάρκο Λεμεσού.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», στα πλαίσια του Νοεμβρίου – Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική, ξεκινά σειρά εκδηλώσεων με το πιο ξεχωριστό Φθινοπωρινό Φεστιβάλ και μας φέρνει τη μαγεία του Halloween! Πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές δραστηριότητες όπως Halloween parties, χίλιες κολοκύθες για σκάλισμα και στόλισμα, συγκρουόμενες βαρκούλες, βόλτες με άλογα και πόνυ, bungee jumping trampolines, τοξοβολία, funfair και άλλα πολλά για την πιο «τρομακτική» διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!

Είσοδος 2 ευρώ το άτομο περιλαμβάνει trick or treat, Halloween parties και «μαγικό φίλτρο» από τη μάγισσα!

Απολαμβάνουμε τη μαγεία του Halloween και ενισχύουμε τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» για να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν τα ανιχνευτικά του προγράμματα σε όλες τις εγκύους και νεογνά σε ολόκληρη την Κύπρο.

Τον Νοέμβριο – Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική και το 4ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ – Halloween Edition στηρίζουν:

Θεσμικοί Χορηγοί: Υπουργείο Υγείας και ΟΠΑΠ Κύπρου.

Μέγας Χορηγός: Όμιλος MSJ με τα brands Frezyderm, Jointace, Nutricia, Hipp και Milupa

Χορηγοί: Alpha Mega και XM.com

Υποστηρικτές: McDonalds, PWC Κύπρου, Οργανισμός Salamis, Εύρηκα Newborn, Psaltis, Phil Andreou, So Easy Stores, Delorbis, Hadjipanayis, Frisolac και Blackbook Agency.

Χορηγοί επικοινωνίας: Love FM, εφημερίδα «Καθημερινή», Alpha Κύπρου και ΡΙΚ.

Διαδικτυακός χορηγός: MC Media.

Ραντεβού την Πέμπτη 28, Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Οκτωβρίου Δασικό Πάρκο Λεμεσού (δίπλα από Αρχή Αδειών). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το «Inspired Family Fun» στο τηλ.: 99300256

hallowen

Facebook:

https://www.facebook.com/preventativepaediatricssociety

και

https://www.facebook.com/inspiredfamilyfun/

Instagram:

https://www.instagram.com/preventativepaediatricssociety/

και

https://www.instagram.com/inspiredfamilyfun/