Αρχική Τελευταία Νέα Διέρρηξαν έπαυλη στην Πέγεια και κατάφεραν να πάρουν περιουσία άνω των 40...

Διέρρηξαν έπαυλη στην Πέγεια και κατάφεραν να πάρουν περιουσία άνω των 40 χιλ. ευρώ

Περιουσία ύψους άνω των 40.000 ευρώ απέσπασαν διαρρήκτες από έπαυλη στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από Βρετανό μόνιμο κάτοικο Πάφου  ότι άγνωστοι εισήλθαν χτες στην κατοικία του και ενώ απουσίαζε απ’ αυτή μεταξύ των ωρών 19:00 με 21:30 το βράδυ και απέσπασαν ένα ρολόι μάρκας Rolex αξίας 12.000 ευρώ, δεύτερο ρολόι πολυτελείας μάρκας Cartier αξίας 12.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, καθώς το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, όλα συνολικής αξίας 40.200 ευρώ.  

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι παραβιάσθηκε αιχμηρό αντικείμενο η πλαϊνή μπαλκονόπορτα της έπαυλης .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Σύλληψη 36χρονου τα ξημερώματα για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Σε μια άλλη υπόθεση, υπό κράτηση τέθηκε 36χρονος για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπολο του ΤΑΕ Πάφου ενώ περιπολούσε στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων στη 01:30 τα ξημερώματα  εντόπισε ένα πρόσωπο που κινείτο ύποπτα. Όταν τα μέλη της δύναμις του ζήτησαν τα στοιχεία του διαπιστώθηκε ότι αυτός είναι ηλικίας 36 ετών μόνιμος κάτοικος Πάφου. 

Σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή που κρατούσε διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του είχε διαρρηκτικά εργαλεία. Ακολούθως συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Σήμερα η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Πηγή: KYΠΕ