Αρχική Τελευταία Νέα Τραγελαφικές καταστάσεις στο Δικαστήριο Λεμεσού – Ο 45χρονος έπεσε κάτω… και έκανε...

Τραγελαφικές καταστάσεις στο Δικαστήριο Λεμεσού – Ο 45χρονος έπεσε κάτω… και έκανε τον αδιάθετο

Ο 45χρονος, είναι το πρόσωπο που συνελήφθη από το ΤΑΕ Λεμεσού για υποθέσεις απάτης μέσω τραπεζικών καρτών και ενώ είχε μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, κατάφερε να τον αφήσουν ελεύθερο και να τον αναζητούν ξανά οι Αρχές.

Ο 45χρονος ο οποίος φαίνεται να είναι γνωστός στις Αρχές, επανασυνελήφθη ωστόσο την Τετάρτη (28/11) και οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε την έκδοση 8ημερου διατάγματος, ο συλληφθέντας έπεσε στο έδαφος και παραπονιόταν ότι ένιωθε αδιαθεσία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν μια χαρά.

Επίσης το 2013, είχε αποδράσει και από αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου είχε οδηγηθεί για εκδίκαση υποθέσεων πλαστογραφίας, έκδοσης ακάλυπτων επιταγών και διαρρήξεων.

Να θυμίσουμε ότι ο 45χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας (26/11), την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, λόγω του ότι προσποιείτο ότι έχρηζε παρακολούθησης και όταν μεταφέρθηκε, εξετάστηκε από Ψυχίατρο και αφού κρίθηκε ότι δεν χρειαζόταν νοσηλεία, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στην Λεμεσό με λεωφορείο.

Πηγές: Πολίτης/ThemaOnline