Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Καβγάς σε σε νυχτερινό κέντρο – 5 άτομα ψάχνει η Αστυνομία

Λεμεσός: Καβγάς σε σε νυχτερινό κέντρο – 5 άτομα ψάχνει η Αστυνομία

Η Αστυνομία αναζητεί πέντε πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό μεταξύ των ημερομηνιών 1-2 Ιανουαρίου, 2020.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805515 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Συγκεκριμένα, οι πέντε αναζητούνται μετά από καταγγελία άλλων προσώπων,  ότι ενώ βρίσκονταν σε νυκτερινό κέντρο της Λεμεσού με ζωντανή μουσική, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα στις 2/1 και ενώ διασκέδαζαν, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα ατόμων, ηλικίας 20-25 ετών μετά από παρατήρηση που τους έκαναν.

Οι παραπονούμενοι, μετά τον καβγά, επισκέφθηκαν το Γεν. Νοσοκομείο της πόλης και έτυχαν των πρώτων βοηθειών, ενώ διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα τραύματα.

Μάλιστα, ο ένας εκ των παραπονουμένων,  κρατήθηκε για νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα εξαιτίας αιματώματος στο αριστερό μάτι, θλαστικού τραύματος στο κεφάλι και κάταγμα σπονδύλου που υπέστη.

Πιο κάτω οι φωτογραφίες των 5 ανδρών που καταζητούνται από την Αστυνομία:

0kat.jpg

0kat2.jpg

0kat1.jpg

0kat3.jpg

0kat4.jpg