Αρχική Τελευταία Νέα Εντοπίστηκαν ίχνη κοκαΐνης και στον αδελφό της 5χρονης από τη Λεμεσό

Εντοπίστηκαν ίχνη κοκαΐνης και στον αδελφό της 5χρονης από τη Λεμεσό

Θετικός στην κοκαΐνη βρέθηκε και ο δίδυμος αδελφός της πεντάχρονης, στην οποία εντοπίστηκαν ίχνη κοκαΐνης, μετά από εργαστηριακή εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών.

Η 40χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη μετά την επιστροφή της στην Κύπρο από τη Ρωσία, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λεμεσό και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ θα καταθέσει στη συνέχεια ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο πατέρας των ανήλικων παιδιών, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον Δικαστηρίου στις 2 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο στην Λεμεσό όπως εξεταστούν τα ανήλικα τέκνα τους ηλικίας πέντε ετών σε εργαστηριακή εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Από την εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι το ένα ανήλικο τέκνο τους ήταν θετικό σε κοκαΐνη και το Χημείο ενημέρωσε σχετικά τους γονείς και τους προέτρεψε να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία πράγμα που μέχρι τις 24/5 δεν έπραξαν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 45χρονου πατέρα, για υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α καθώς και κακομεταχείριση παιδιού κάτω των 16 ετών, ενώ εναντίον της επίσης αλλοδαπής μητέρας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας ισχυριζόμενος ανέφερε πως είναι χρήστης ναρκωτικών και δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί είχε εισέλθει στο υπνοδωμάτιο του το οποίο ήταν ξεκλείδωτο, όπου υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες.