Αρχική Τελευταία Νέα Στα €5,5 εκατ. η επιδότηση για θαλάσσια επιβατική σύνδεση

Στα €5,5 εκατ. η επιδότηση για θαλάσσια επιβατική σύνδεση

Την αύξηση της επιδότησης που αφορά τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση από €5 εκατομμύρια σε €5,5 εκατομμύρια αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της τιμής των καυσίμων.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία του σώματος, που συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης είπε πως “το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την αύξηση της επιδότησης που αφορά τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση από €5 εκατομμύρια σε €5,5, δηλαδή μια αύξηση του μισού εκατομμυρίου, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της τιμής των καυσίμων”.

Πρόσθεσε πως “το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την πορεία του όλου έργου και για την προσπάθεια διαμόρφωσης ενός νέου διαγωνιστικού εγγράφου, το οποίο θα δημοσιευθεί εντός του τρέχοντος μηνός, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να προσφέρουμε εναλλακτική συνδεσιμότητα στους συμπολίτες μας”.

Ο κ. Δημητριάδης είπε ακόμη πως “η απόφαση του Υπουργικού αφορά την προκήρυξη ανοικτού ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τα επόμενα τρία έτη”.

Προηγούμενο άρθροΕκσκαφέας χτύπησε καλώδιο και άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λεμεσού… Σε πόση ώρα υπολογίζεται να επανέλθει
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο δέντρο στην AGORA Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό