Αρχική Τελευταία Νέα Οι ΟΥΚάδες κολυμπούν για 5η χρονιά στη Λεμεσό για τους Μικρούς Ήρωες

Οι ΟΥΚάδες κολυμπούν για 5η χρονιά στη Λεμεσό για τους Μικρούς Ήρωες

Για 5η συνεχή χρονιά το Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» διοργανώνει την εκδήλωση «Κολυμπάμε και φέτος με τους φίλους ΟΥΚ για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ κατά μήκος της παραλίας Λεμεσού. 
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εκδήλωση έχει πλέον καταστεί θεσμός, έχοντας την έμπρακτη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, της Ε.Φ. των CYjetsky και του Παγκύπριου Αθλητικού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Μικρών Σκαφών. Πρόκειται για μια προσπάθεια οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης και ενίσχυσης των παιδιών που δίνουν τη δική τους μάχη στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και των οικογενειών τους, έχοντας στο πλευρό τους ως σύμμαχους όλους εμάς.
 
Σημείο εκκίνησης η Ακτή Ολυμπίων (Θαλασσάκι café), όπου ο εμπνευστής του Ιδρύματος των Μικρών Ηρώων Λουκάς Φουρλάς, μαζί με την ομάδα εφέδρων βατραχανθρώπων, τους αυτοδύτες της Αστυνομίας Κύπρου, τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, τον βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, τον Ιδρυτή της Παιδοογκολογικής Μονάδας στο Μακάρειο Νοσοκομείο δρ. Λοϊζο Λοϊζου και τον Πρεσβευτή του Ιδρύματος Ελπίδα Γιώργο Αγγελόπουλο θα κολυμπήσουν μέχρι την αποβάθρα του παλιού λιμανιού Λεμεσού. Συνοδοί τους μέχρι τον τερματισμό θα είναι η ομάδα Jet Ski και παιδιά από τον Παγκύπριο Αθλητικό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Μικρών Σκαφών (τύπου Laser)
161b99f840d897.jpg
Παράλληλα με το κολύμπι θα πραγματοποιηθεί και η «Πορεία Αγάπης» κατά μήκος της παραλίας μέχρι την αποβάθρα του παλιού λιμανιού Λεμεσού. Την εκκίνηση για το κολύμπι θα δώσει ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου και την εκκίνηση για την «Πορεία Αγάπης» θα δοθεί από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εμφάνισή του στην εκδήλωση θα κάνει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο θα προβεί σε ρίψεις αυτοδυτών της Ομάδας Διασωστών Ειδικών Αποστολών, κατά την έναρξη και τον τερματισμό, κοντά στην αποβάθρα του παλαιού λιμανιού. 
 
 
Οι εισφορές για την ενίσχυση των Μικρών Ηρώων θα μπορούν να γίνονται στον λογαριασμό: 
 
Τράπεζα Κύπρου
• Αρ. Λογαριασμού: 357036271227 «KOLYMPI»
• IBAN: CY82002001950000357036271227
• BIC: BCYPCY2N
 
Στην αρχή και στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχουν διάφορα προϊόντα προς πώληση όπως σκουφάκια, ημερολόγια, γούρια, stickers για το κινητό τηλέφωνο, προς ενίσχυση των Μικρών Ηρώων.
 
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας, κατά της εξάπλωσης του COVID-19.