Αρχική Τελευταία Νέα Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού ο 50χρονος για το θανατηφόρο της...

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού ο 50χρονος για το θανατηφόρο της Λεμεσού

Πίσω στο Επαρχιακό Δικαστήριο οδηγήθηκε εκ νέου ο 50χρονος από τη Ρωσία που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα της Λεμεσού που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου. Ο 50χρονος παραπέμπεται σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 31 Μαρτίου 2020. 

Σοκάρουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο Κρατικό Χημείο, κατέδειξαν 243 mg αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο του αλκοόλ στο αίμα. Διαπιστώθηκε επίσης κατανάλωσης συγκεκριμένης ουσίας που περιέχεται σε υπνωτικά χάπια. Οι ανακριτές ζητούν την κράτηση του μέχρι την έναρξη της δίκης. 

Παράλληλα, τοξικολογικές εξετάσεις διενεργήθηκαν και στον άτυχο 27χρονο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. 

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού παρά την έξοδο Μουταγιάκας όταν ο 50χρονος καρφώθηκε βίαια στο πίσω μέρος του οχήματος τού άτυχου 27χρονου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο. 

Πριν από τη φονική σύγκρουση, ο 50χρονος βρισκόταν σε πάρτι όπου διασκέδαζε καταναλώνοντας αλκοόλ. Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην οικία του σε κατάσταση μέθης από φιλικά πρόσωπα. Λίγο αργότερα πήρε το τζίπ και βγήκε στο δρόμο προκαλώντας το θανατηφόρο δυστύχημα. 

Πηγή: philenews