Αρχική Τελευταία Νέα 6 Φιλαρμονικές Ορχήστρες θα βρεθούν αυτή την Κυριακή στην Πλατεία του Παλιού...

6 Φιλαρμονικές Ορχήστρες θα βρεθούν αυτή την Κυριακή στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού

Ο Δήμος Λεμεσού και το Ίδρυμα “Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου” ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια καλοκαιρινή πανδαισία μουσικής, με τη συμμετοχή φιλαρμονικών από όλη την Κύπρο. Μια μεγάλη γιορτή μουσικής με έξι Φιλαρμονικές Ορχήστρες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο (Μόλο) Λεμεσού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά και σκοπό έχει να καταστεί θεσμός στα μουσικά δρώμενα της πόλης ούτως ώστε με την πάροδο του χρόνο να  μεγαλώσει και να μπορεί να φιλοξενήσει φιλαρμονικές από το εξωτερικό.

Έξι Φιλαρμονικές Ορχήστρες (Δήμου Λεμεσού, Δήμου Μέσα Γειτονιάς, Δήμου Λάρνακας, Δήμου Πάφου, Δήμου Παραλιμνίου και μπάντα από τις Βρετανικές Βάσεις) από 4 πόλεις της Κύπρου, τη Λάρνακα, το Παραλίμνι, τη Πάφο και τη Λεμεσό, θα συναντηθούν και θα χαρίσουν στο κοινό πλούσια ακούσματα με μελωδίες που θα ποικίλουν για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Αρχικά οι Φιλαρμονικές θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού στις 6 το απόγευμα για να ανοίξουν το μουσικό “ταξίδι” με το παραδοσιακό κομμάτι «Η Τηλλυρκώτισσα». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρέλαση των φιλαρμονικών κατά μήκος του μόλου καλώντας όλο τον κόσμο να τους ακολουθήσει και στις 7μ.μ θα καταλήξουν στις αποβάθρες – απέναντι από το καφέ NERO και Yellow Cafe–  όπου θα παιανίζουν εναλλάξ.

Η είσοδος είναι δωρεάν.