Αρχική Τελευταία Νέα 77χρονος από την Λεμεσό πήγε για λαθροθηρία και εντοπίστηκε από την Υπ....

77χρονος από την Λεμεσό πήγε για λαθροθηρία και εντοπίστηκε από την Υπ. Θήρας

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου αυτοσχέδιου φλομπέρ και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 77χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 χθες σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή χωριού της ορεινής Πάφου, κατόπιν συγκεκριμένης πληροφορίας, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 77χρονο από τη Λεμεσό. 

Από την έρευνα που ακολούθησε εντός του πιο πάνω οχήματος εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα κυνηγετικό γιλέκο, στο οποίο υπήρχαν 103 πλήρη φυσίγγια, μια αλουμινένια σωλήνα και ένα κομμάτι πατερίτσας με χειρολαβή για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες ότι όταν συναρμολογηθούν πιθανόν να μετατρέπονται σε πυροβόλο όπλο τύπου φλομπέρ. 

Ο 77χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών και κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 

Εναντίον του διερευνάται το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, αυτοσχέδιου φλομπέρ και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι. 

Τα τεκμήρια παρελήφθησαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ