Αρχική Τελευταία Νέα Υπό 8ήμερη κράτηση 33χρονος για τον φόνο 58χρονου στη Λεμεσό

Υπό 8ήμερη κράτηση 33χρονος για τον φόνο 58χρονου στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου, που συνελήφθη  ως ύποπτος για τον φόνο του 58χρονου Χρήστου Σιακού, στην περιοχή της Μονής. 

Στο δικαστήριο βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα του θύματος, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας για αποτροπή οποιονδήποτε επεισοδίων. 

Ο 33χρονος συνεχίζει να αρνείται ότι επέφερε το θάνατο του 58χρονου, παρασύροντάς τον εσκεμμένα με το αυτοκίνητο του και ισχυρίζεται ότι δεν βρισκόταν στη σκηνή. 

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη προσωποκράτησή του σε σχέση με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. 

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το θύμα, μαζί με τον 25χρονο γιο του, συναντήθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο με τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη στην οικία του, στην επαρχία Λάρνακας. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου γύρω στις 06.00 υπέκυψε στα τραύματα του. 

Κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας φέρεται να ήταν διάφορες που προέκυψαν για παράνομη συναλλαγή, όπως ανέφερε χθες ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριακού.