Αρχική Τελευταία Νέα Η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα απόψε – Στους -9 βαθμούς Κελσίου...

Η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα απόψε – Στους -9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα

Screenshot_12-1-700x540.png

Το ισχυρό και ιδιαίτερα ψυχρό βόρειο – βορειοανατολικό ρεύμα αέρα που επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή μας αρχίζει σταδιακά να εξασθενεί, ενώ την ίδια ώρα η πολύ ψυχρή αέρια μάζα απομακρύνεται στα νοτιοανατολικά.

Χθες βράδυ η περιοχή μας επηρεάστηκε από τοπικές βροχές/καταιγίδες αλλά και τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως από τα 700 μέτρα και άνω. Οι καταιγίδες ήταν κατά τόπους έντονες, κυρίως στο βόρειο 1/3 του νησιού όπου συνοδεύονταν από χαλαζοπτώσεις/χαλαζοστρώσεις, κάτι το οποίο είχαμε αναφέρει και στο δελτίο μας όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα καταγράφηκε και η χαμηλότερη θερμοκρασία μέχρι στιγμής αυτό τον χειμώνα αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια, όπου ο μετεωρολογικός μας σταθμός στο ξενοδοχείο Jubilee στο Τρόοδος έπεσε στους -7.3 βαθμούς Κελσίου γύρω στις 9 το πρωί σήμερα.

image-90.png

Επίσης απόψε, αναμένονται οι χαμηλότερες θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα, ενώ στο Τρόοδος αναμένεται νέα χαμηλή θερμοκρασία τριετίας, όπου θα πέσει έως τους -9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Η θερμοκρασία στον δικό μας μετεωρολογικό σταθμό αναμένεται να πέσει στους -8 βαθμούς Κελσίου ή οριακά στους -9 βαθμούς Κελσίου και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις θερμοκρασίες πατώντας εδώ.