Αρχική Τελευταία Νέα Ενώπιον Δικαστηρίου ο 35χρονος για την απαγωγή των δύο παιδιών

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 35χρονος για την απαγωγή των δύο παιδιών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, οδηγείται σήμερα ο ύποπτος για την απαγωγή των δύο εντεκάχρονων αγοριών, που σημειώθηκε χθες στην περιοχή Καμάρες στην Λάρνακα.

Τα δύο παιδιά, απήχθησαν από το Δημοτικό σχολείο όπου φοιτούν, στις Καμάρες της Λάρνακας, γύρω στις 7:45 το πρωί της Τρίτης. Σε άμεση κινητοποίηση βρέθηκαν Αστυνομία, Αρμόδιες Υπηρεσίες και Υπουργεία καθώς και απλοί που πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν δίνοντας οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθούσε στον εντοπισμό των παιδιών.

Η υπόθεση που συντάραξε και κινητοποίησε την κυπριακή κοινωνία, είχε τελικά αίσιο τέλος χάρης στην επιθυμία του κοινού να βοηθήσει και την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας. Πολίτης ο οποίος παρατήρησε περίεργες κινήσεις του δράστη, ειδοποίησε την Αστυνομία και μέλη της δύναμης, με σκοπό να εξακριβώσουν την πληροφορία, μετέβησαν στο διαμέρισμα του δράστη και εντόπισαν τα δύο παιδιά.

Τα 11χρονα αγοράκια μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγος. Ο ύποπτος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας μετά από πολύωρη επιχείρηση. 

Ο 35χρονος Ελληνοκύπριος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Επιπλέον αναμένεται να δώσει και περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα κίνητρα που είχε για να προβεί σε μία τέτοια πράξη.

Πηγή: alphanews.live