Αρχική Τελευταία Νέα Κορυφώνεται το θρίλερ για τον Στέλιο – Ολονύχτιες έρευνες στη Λεμεσό

Κορυφώνεται το θρίλερ για τον Στέλιο – Ολονύχτιες έρευνες στη Λεμεσό

Oλονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου Στέλιου Γεωργίου από τη Λευκωσία, δίνουν τα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά τον εντοπισμό του οχήματος του στην περιοχή Μονής στη Λεμεσό, σύμφωνα με τον Reporter, την ίδια ώρα που η αγωνία της οικογένειας του κορυφώνεται.

Το όχημα του 36χρονου, ο οποίος ελλείπει από την οικία του από το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε το απόγευμα κλειδωμένο, κοντά σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη Μονή. 

 
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα του 36χρονου, ενώ περίπολα χτενίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο την περιοχή που εντοπίστηκε το όχημα όσο και την περιοχή Μουτταγιάκκας. 
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε ότι το όχημα δεν είχε βενζίνη, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκαν περιτυλίγματα από φαγητό.
 
Ένα από τα ερωτήματα που τίθενται, είναι κατά πόσο ο 36χρονος άφησε το όχημα του στο σημείο και μετακινήθηκε με άλλο μέσο ή κατά πόσο σταμάτησε στο σημείο και αποχώρησε με τα πόδια.
 
Όπως φαίνεται πάντως από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις το αυτοκίνητο του 36χρονου φαίνεται να βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο από χθες Κυριακή, με την Αστυνομία να αναζητεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ούτως ώστε να εντοπίσει την πορεία του οχήματος.
 
Υπενθυμίζεται πως η απουσία του καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου.
 
Ο Γεωργίου περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής  σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και μάτια.

 
Επίσης σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, στο αριστερό του μάτι έχει ένα εκ γενετής σημάδι, ενώ σε ένα από τους δύο αστραγάλους, έχει ουλή από χειρουργική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν.
 

Πηγή: Reporter