Αρχική Τελευταία Νέα Ψάχνουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια το καταφύγιο του Στέλιου-Στο κόκκινο η αγωνία

Ψάχνουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια το καταφύγιο του Στέλιου-Στο κόκκινο η αγωνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 36χρονου Στέλιου Γεωργίου από τη Λευκωσία, ο οποίος ελλείπει από την οικία του από το περασμένο Σάββατο, με την αγωνία των οικείων του να χτυπά κόκκινο. 
 
Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο 36χρονος είχε μεταβεί στην Πάφο από όπου αγόρασε φαγητό από ταχυφαγείο, κάτι το οποίο διαφάνηκε από περιτυλίγματα που βρέθηκαν στο όχημα του το οποίο εντοπίστηκε ακινητοποιημένο στην περιοχή Μονής στη Λεμεσό.
 
Ακολούθως, ο Στέλιος φαίνεται να κατέληξε στη Λεμεσό όπου διέμεινε το βράδυ της Κυριακής, καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα της Αστυνομίας, τόσο τη Κυριακή όσο και χθες τη Δευτέρα μετέβη σε συγκεκριμένο περίπτερο όπου αγόρασε νερό, το οποίο πλήρωσε με πιστωτική κάρτα.
 
Ως εκ τούτου από χθες βράδυ, μετά τον εντοπισμό του οχήματος του το οποίο ήταν άδειο από βενζίνη, οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στις περιοχές Μονή, Μουταγιάκκα και Γερμασόγεια.
 
Από φωτογραφίες που εξασφάλισε η Αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα του περιπτέρου κοντά στο κέντρο διασκέδασης «Guaba», ο 36χρονος φορούσε γαλάζια κοντομάνικη φανέλα με φωσφορούχα πράσινα γράμματα (μπροστά), μαύρο κοντό παντελονάκι, αθλητικά παπούτσια, μαύρα γυαλιά και μαύρο σακίδιο.

Συνέχεια στο www.reporter.com.cy