Αρχική Τελευταία Νέα Απόδειξη ότι το έργο προχωρά, μεταγραφή της Ελευθερίας Βοσκαρίδου από την Μαρίνα...

Απόδειξη ότι το έργο προχωρά, μεταγραφή της Ελευθερίας Βοσκαρίδου από την Μαρίνα Λεμεσού στο Del Mar

Επικεφαλής στο τμήμα Marketing του αναπτυξιακού έργου Del Mar στη Λεμεσό αναλαμβάνει από την 1η Αυγούστου, η Ελευθερία Βοσκαρίδου που αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα Μarketing & PR της Μαρίνας Λεμεσού.

Πρόκειται για ένα νέο φιλόδοξο έργο ανώτατης ποιότητας και σχεδιασμού το οποίο έρχεται για να μεταμορφώσει το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. To πολυβραβευμένο έργο Limassol Del Mar πρόκειται για μια κοινοπραξία των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός το οποίο σχεδιάστηκε με σύγχρονη και μοντέρνα αρχιτεκτονική δίνοντάς του ένα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Το εν λόγω έργο θα αναπτύσσεται σε μια έκταση 170 μέτρων παραθαλάσσιας πρόσοψης ενώ θα φτάνει μέχρι και τους 27 ορόφους σε μια έκταση γης 34,157 τετραγωνικών μέτρων, λίγα μόλις βήματα από τη θάλασσα και θα διαθέτει 168 υπερπολυτελή διαμερίσματα των 2, 3 και 4 υπνοδωματίων, καταστήματα και εστιατόρια.

Με υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου επί 24ώρου βάσεως, το Limassol DEL MAR θα διαθέτει γυμναστήριο, spa, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και Club House. Παράλληλα θα προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης, ενοικιάσεως, φρουρούμενη πρόσβαση, σύστημα ασφάλειας και καθορισμένη στάθμευση.

Μιλώντας στο InBusinessNews, η Ελευθερία Βοσκαρίδου επισήμανε πως τα νέα της καθήκοντα αποτελούν μεγάλη πρόκληση για την ίδια, καθώς τίθεται επικεφαλής της προβολής ενός νέου μεγαλεπήβολου, όπως είπε, αναπτυξιακού έργου που θα αναβαθμίσει ακόμη περαιτέρω την πόλη της Λεμεσού. Παράλληλα, σημείωσε πως της δίδεται η ευχέρεια για να αφήσει το δικό της στίγμα σε όλα τα στάδια υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου. Ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές εφόσον ήδη το Limassol DEL MAR σημειώνει τεράστια επιτυχία αφού έχει ήδη προπωληθεί μεγάλος αριθμός των διαθέσιμων διαμερισμάτων.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρίνα Λεμεσού, η κ. Βοσκαρίδου ανέφερε πως μετά από πέντε χρόνια αποχωρεί με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και περηφάνια διότι το έργο αυτό αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της αφού συμμετείχε από τα αρχικά στάδια του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και ολοκλήρωσης του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελευθερία Βοσκαρίδου είναι απόφοιτος Γαλλικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Montpellier της Γαλλίας, ενώ η μύηση της στον τομέα Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις προήλθε από την πρακτική της στις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα στην Αθήνα στο τμήμα Ξένων Δικαιωμάτων, Marketing & PR, εταιρεία στην οποία και εργοδοτήθηκε τελικά.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως Creative Director στην Adwise Advertising Agency και ακολούθως ως Marketing Executive στη Cypronetwork Consulting group. Το 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό της Μαρίνας Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: inbusinessnews.com…