Αρχική Τελευταία Νέα Πάφος: Άφαντος παραμένει ο 28χρονος Δημήτρης – Νέα έκκληση από την Αστυνομία

Πάφος: Άφαντος παραμένει ο 28χρονος Δημήτρης – Νέα έκκληση από την Αστυνομία

Εξακολουθεί να αγνοείται εδώ και 12 μέρες ο 28χρονος Δημήτρης Αντωνίου, από την Πάφο, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα μετά την επιστροφή του από ταξίδι στην Βουλγαρία.

Την εξαφάνιση του Δημήτρη Αντωνίου κατήγγειλαν στις αρχές οι οικείοι του και ο 28χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης.

Ο 28χρονος ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από την Βουλγαρία βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό στην εξοχική του κατοικία στο χωρίο Λυσός και πριν από λίγες μόλις ημέρες εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητο του 28χρονου εντοπίστηκε χθες βράδυ κλειδωμένο κοντά σε παραλία στην Πόλη Χρυσοχούς και μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα οι έρευνες των αρχώς βρίσκονταν σε εξέλιξη. Μάλιστα, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη θάλασσα με τη συνδρομή της Λιμενικής, δυτών και ελικοπτέρου της Αστυνομίας, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.