Αρχική Τελευταία Νέα Χορηγία 200 Τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού για δημότες του Δήμου Λεμεσού από τις...

Χορηγία 200 Τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού για δημότες του Δήμου Λεμεσού από τις εταιρίες IQ OPTION EUROPE LTD και AMAIZ GROUP LTD

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εταιρείες IQ OPTION EUROPE LTD  και AMAIZ GROUP LTD, οι οποίες δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής τους ευθύνης και θέλοντας να συμβάλουν με ουσιαστικό και ωφέλιμο τρόπο στις προσπάθειες που γίνονται για αντιμετώπιση του COVID-19, θα χορηγήσουν τη διενέργεια 200 γενετικών μοριακών ελέγχων (COVID-19 test) σε πολίτες που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Δήμο μας.

Τα τεστ μπορούν να γίνουν είτε σε άτομα που βιώνουν συμπτώματα της ασθένειας COVID-19, είτε σε άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της ασθένειας, είτε σε άτομα τα οποία συνεχίζουν να εργάζονται σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργού Υγείας και έρχονται σε επαφή με άλλα πρόσωπα λόγο της φύσης της δουλειάς τους.

Ο Δήμος Λεμεσού ευχαριστεί τις δύο εταιρίες για την πρωτοβουλία τους αυτή, η οποία συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι υπηρεσίες του δήμου θα συνεργαστούν μαζί τους ώστε οι δειγματοληψίες να γίνουν με απρόσκοπτο τρόπο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι δημότες να αποτείνονται στην NIPD Genetics στο 22267899 για λεπτομέρειες σε σχέση με τη διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων.