Αρχική Τελευταία Νέα ΚΟΠΕ: Τον Ιούνιο ξανά αθλητικές διοργανώσεις, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιδημιολόγων

ΚΟΠΕ: Τον Ιούνιο ξανά αθλητικές διοργανώσεις, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιδημιολόγων

Η επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων αναμένεται εντός Ιουνίου, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η ΚΟΠΕ.

Σημειώνει ότι το πλάνο δράσης για τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης θα γίνει ελεγχόμενα.

Αναφέρει, επιπρόσθετα, ότι το Υπουργείο Υγείας και οι επιδημιολόγοι προτείνουν σταδιακά την επανέναρξη των διοργανώσεων αρχικά σε ανοικτούς χώρους π.χ. ποδόσφαιρο, beach volley, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή όμως δεν γίνεται λόγος για τις αθλητικές διοργανώσεις σε κλειστά γυμναστήρια και σάλες.

Η ΚΟΠΕ σημειώνει ότι σε πρώτο στάδιο, εντός Μαΐου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε μικρά γκρουπς και τον Ιούνιο η αγωνιστική δράση χωρίς φιλάθλους όμως.

Αναφέρει, παράλληλα, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, αφού τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με ορόσημο την 29η Απριλίου που θα γίνει η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στο μεταξύ, ο Σύνδεσμος Κυπρίων Προπονητών Πετόσφαιρα διοργανώνει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.

Την Παρασκευή, 24 Απριλίου, και μεταξύ των ωρών 20:00-22:00, στην πλατφόρμα Zoom θα γίνει το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο. Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, διεθνής διαιτητής Χρίστος Μαιφόσιης.

Tο επόμενο σεμινάριο θα διεξαχθεί την 1η Μαΐου, με ομιλητή τον προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Θα ακολουθήσουν ομιλητές από το διεθνή χώρο του βόλεϊ.

Πηγή: ΚΥΠΕ