Αρχική Τελευταία Νέα Καραγιάννης: Με το άνοιγμα των αεροδρομίων, ήρθε ο ιός στην Κύπρο –...

Καραγιάννης: Με το άνοιγμα των αεροδρομίων, ήρθε ο ιός στην Κύπρο – Να ανησυχεί ή όχι η Λεμεσός; VIDEO

«Υπάρχουν οι πηγές τους αλλά υπάρχουν ακόμη και ορφανά κρούσματα», αναφέρει  ο κύριος Καραγιάννης.

Ο Πέτρος Καραγιάννης, βρέθηκε την Τετάρτη (29/7) στην εκπομπή Ενημέρωση Τώρα όπου και συζήτησε τα τελευταία κρούσματα που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό και κατά πόσον αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει.

 «Φαίνεται ότι με το άνοιγμα των αεροδρομίων μας, κάποιοι που ήρθαν από το εξωτερικό, ακόμη και από χώρες Α, να είναι αυτοί που έφεραν τον ιό στην Κύπρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Καραγιάννης.

Γι αυτό τον λόγο, όπως ανέφερε ο ίδιος, ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός ιδιαίτερα με τις μαζικές συναθροίσεις και εκδηλώσεις .

Το σημαντικό στα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν είναι εάν αυτά τα πρόσωπα διακινήθηκαν και σε άλλες περιοχές, γεγονός που προκαλεί το ενδεχόμενο ο ιός να έχει μεταδοθεί και αλλού.

Δεν τηρούν όλοι τα μέτρα, σοβαρές καταγγελίες

«Έχω καταγγελίες ότι εργαζόμενοι σε νοσηλευτήρια δεν χρησιμοποιούν την μάσκα, εστιατόρια δεν καθαρίζουν τα τραπέζια και δεν αλλάζουν τα τραπεζομάντηλα σε κάθε πελάτη », αποκάλυψε ο κύριος Καραγιάννης κάνοντας λόγο για μέτρα που δεν τηρούνται, διαμηνύοντας την σοβαρότητα και τον κίνδυνο που μπορούν να προκαλέσουν.  

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ