Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Υπό κράτηση 27χρονος για υπόθεση ναρκωτικών – Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό πόσο...

Λεμεσός: Υπό κράτηση 27χρονος για υπόθεση ναρκωτικών – Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό πόσο αλλά και θερμοκήπιο

Δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο επτά ημερών, ο δικηγόρος του 27χρονου που συνελήφθη χθες από την ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών, φυτών κάνναβης και μεγάλου χρηματικού ποσού, στο διαμέρισμα του στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οπως είχε αναφέρει η Αστυνομία, κατά την έρευνα ανευρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης – φυλλώματος κάνναβης, βάρους 15,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 9 γραμμαρίων και ποσότητα σκόνης και χαπιών που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτική ουσία «έκσταση», βάρους 3 γραμμαρίων.

Ανευρέθηκαν επίσης δύο υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 120 και 30 εκατοστόμετρων, σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 12,420 ευρώ, που κατακρατήθηκε για εξετάσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων. Για εξετάσεις παραλήφθηκε και ένας ψηφιακός καταγραφέας DVR κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που βρισκόταν εγκατεστημένο στο διαμέρισμα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο διαμέρισμα του 27χρονου αφίχθηκε 32χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα χάπι τύπου «έκσταση», τα οποία φέρεται να του προμήθευσε ο 27χρονος. Ο 32χρονος, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε ο 27χρονος, ενέκρινε το αίτημα για την 7ήμερη προσωποκράτηση του.