Αρχική Τελευταία Νέα Έμπρακτη στήριξη του ΤΕΠΑΚ προς τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις

Έμπρακτη στήριξη του ΤΕΠΑΚ προς τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στο πλαίσιο της έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης του προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, συμμετείχε και φέτος στην ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αλλά και τη συλλογή εισφορών για την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης», οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, το ΤΕΠΑΚ, όπου παρέλαβαν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, στο πλαίσιο του εράνου που διεξήχθη το αμέσως προηγούμενο διάστημα προς τον σκοπό αυτό.

Τους μοτοσυκλετιστές και τους εθελοντές υποδέχθηκαν, μπροστά από το κτήριο της Πρυτανείας, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, ο Αντιπρόεδρος και το μέλος του Συμβουλίου, κ.κ. Ιάκωβος Παπαϊκώβου και Σάββας Στούππας αντίστοιχα, ως επίσης και ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών, Δρ Κώστας Χόππας, παραδίδοντας την επιταγή στον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Γιώργο Πενηνταέξ.