Αρχική Διεθνή 32 ελληνικές σειρές για το 2022-23. Φέτος τον χειμώνα δεν θα βγούμε...

32 ελληνικές σειρές για το 2022-23. Φέτος τον χειμώνα δεν θα βγούμε από το σπίτι

Φέτος τα κανάλια επενδύουν στις σειρές. Δείτε τι θα δούμε.

 

Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές 2022-23 σε Mega, ΕΡΤ, Alpha, OPEN, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, Star. Τα next big thing, τα outsider, αυτές που θα συζητηθούν. Τι θα δούμε φέτος.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά.

Η λύση της καθημερινής σειράς όπως ήταν οι Άγριες Μέλισσες, ο Σασμός, η Γη της ελιάς «δούλεψε» και αποτελεί μονόδρομο για αρκετά κανάλια, τα οποία επένδυσαν σημαντικά για ακόμη μια χρονιά στην μυθοπλασία- που έχει πάρει τα πάνω της τα δυο τελευταία χρόνια- αφού οι τηλεοπτικές σειρές έχουν αποδείξει τη δυναμική τους σε σχέση με τα shows και τα reality προγράμματα.

Η αφήγηση διαφορετικών ιστοριών, με δραματικό, ιστορικό ή κωμικό τρόπο αλλά κυρίως τα καστ ταλαντούχων ηθοποιών είναι αυτά που κάνουν τον τηλεθεατή να τις επιλέγει για την χειμερινή συντροφιά του.

Τα spoilers και τα trailers από το καλοκαίρι πήραν φωτιά ενώ μέχρι σήμερα επίσημα έχουν ανακοινωθεί 32 ελληνικές σειρές, άλλες νέες, άλλες παλιές και «ανανεωμένες» που θα συζητηθούν.

Μεταξύ αυτών αναμένεται και η πολυπόθητη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Maestro για την οποία γίνεται λόγος ήδη από τη σεζόν 2021-2022, του Φλόγα και Άνεμος βασισμένο στο ομόνυμο βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου αλλά και του Κόκκινου Ποταμιού που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Η Μουρμούρα φέτος κλείνει 10 χρόνια, ο Σασμός μας κόβει την ανάσα και η ΕΡΤ έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη με τις 10 σειρές της σεζόν.

Οι μάχες μόλις ξεκίνησαν!

Δείτε αναλυτικά τις σειρές και τα trailers ΕΔΩ: