Αρχική ΑΕΛ Με τον πιο εξωτικό τρόπο κλεί&

Με τον πιο εξωτικό τρόπο κλεί&

Με την απόκτηση τον Κέβιν Λαφράνς και Σοάρες Χαραμίζ φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος είναι γνωστό ότι βρισκόταν στην προετοιμασία της ομάδας καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής της στην Βουλγαρία και θα καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

Ο δεύτερος ήταν η πρώτη επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου για μια θέση στα φτερά της επίθεσης ωστόσο η απόκτηση του δεν είχε καταστεί δυνατή κάτι που μάλλον θα γίνει τώρα.

Ο Κέβιν Λαφράνς είναι 26 χρόνων με καταγωγή από την Αιτή, είναι διεθνής με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου. Στην περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Πολωνία με την φανέλα της Chrobry Głogów.  Προηγουμένως φόρεσε την φανέλα των ομάδων Baník Mos,t  Slavia Prague, Viktoria Žižkov,  Widzew Łódz και Miedź Legnica.

Ο Σοάρες Χαραμίζ είναι 25 χρόνων με καταγωγή από τον Άγιο Θωμά & Πρίγκηπα, είναι διεθνής με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και κάτοχος ΠορτοΓαλλικού διαβατηρίου. Στην περσινή χρονιά αγωνιζόταν δανεικός από την Μπενφίκα στην Φαρένσε. Προηγούμενες του ομάδες ήταν οι Aljustrelense, União Montemor και Benfica B.

Κέβιν Λαφράνς

Χαραμίζ Σοάρες…