Αρχική Αθλητικά Νέα Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «Για τη Λεμεσό» διοργανώνει Κωπηλασία και SUP στην Ακτή Ολυμπίων...

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «Για τη Λεμεσό» διοργανώνει Κωπηλασία και SUP στην Ακτή Ολυμπίων Β’

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η αθλητική διοργάνωση στη Λεμεσό

Η Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό» σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Σωματείο Νηρέας Ύψωνα-Λεμεσού και τον προπονητή Κώστα Συμεωνίδη, διοργανώνει αθλητική εκδήλωση την Παρασκευή 28 Ιουλίου, από τις 7:00 έως τις 10:00 π.μ. στην Ακτή Ολυμπίων Β’ (πρώην Debenhams).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ή να εξασκηθούν στα αθλήματα της κωπηλασίας και του SUP (Stand Up Paddling), των οποίων η δημοφιλία αυξάνεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Μέσω της εκδήλωσης επιδιώκεται η ανάδειξη της σημασίας του θαλάσσιου στοιχείου για τους κατοίκους της Λεμεσού, αλλά και η προώθηση ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής.

Υπογραμμίζεται παράλληλα ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, καθώς το σύνολο των χορηγιών που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για της ανάγκες του «Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων» ο οποίος στηρίζει τα δικαιώματα και την αξιοπρεπή ζωή των μονογονεϊκών οικογενειών.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σχετική καταχώρηση στο Facebook, καθώς και στο τηλέφωνο 25711824.

*Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τον δικό τους εξοπλισμό, είτε εκείνον που θα διατίθεται κατά την έναρξη της εκδήλωσης.