Αρχική BusinessNews Το Parklane λαμβάνει βραβείο ως το καλύτερο Resort στην Κύπρο και το...

Το Parklane λαμβάνει βραβείο ως το καλύτερο Resort στην Κύπρο και το 6ο στην Ευρώπη

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa αναδεικνύεται ως το Καλύτερο Resort στην Κύπρο και το 6ο στην Ευρώπη, στα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards

 

Λεμεσός, 6 October 2023 – Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι αναγνώστες του Conde Nast Traveler το ψήφισαν ως το Νο.1 Resort στην Κύπρο και το Νο. 6 στην Ευρώπη, στα βραβεία 2023 Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards.

Γνωστό για τη δέσμευσή του να παρέχει απαράμιλλες εμπειρίες πολυτέλειας, το Parklane Resort & Spa, έχει αποδείξει την υπεροχή του στον κόσμο της φιλοξενίας ανάμεσα σε ισχυρούς ανταγωνιστές, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό μεσογειακής γοητείας και σύγχρονης πολυτέλειας στη Λεμεσό. Το resort διαθέτει μια σειρά από ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως:

  • Πολυτελείς σουίτες και βίλες
  • Εξαιρετικούς χώρους εκδηλώσεων για γάμους και συνέδρια
  • Βραβευμένες επιλογές για φαγητό όπως το Nammos Limassol, το LPM Restaurant & Bar, μεταξύ άλλων
  • Πολυτελείς boutique όπως DIOR, Loro Piana, Loewe και Off-White.
  • Το υπερσύγχρονο Kalonni Spa και το γυμναστήριο ParkFit

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση που λάβαμε στα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards», δήλωσε ο Γιάννης Στεφάνου, Γενικός Διευθυντής του Parklane Resort & Spa. “Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να δημιουργούμε αξέχαστες αναμνήσεις για τους επισκέπτες μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αυτό το βραβείο είναι απόδειξη της αφοσίωσης της ομάδας μας και της ομορφιάς της Κύπρου ως προορισμού.”

Τα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards είναι ιδιαίτερως σημαντικά καθώς αντικατοπτρίζουν τις απόψεις και τις εμπειρίες των ίδιων των ταξιδιωτών. Το Parklane, ένα Luxury Collection Resort & Spa, εκφράζει την εγκάρδια ευγνωμοσύνη του σε όλους τους επισκέπτες που αφιέρωσαν χρόνο για να ψηφίσουν και να μοιραστούν τις αξιοσημείωτες εμπειρίες τους στο θέρετρο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις Parklane, ένα Luxury Collection Resort & Spa