Αρχική Τελευταία Νέα ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε νεκρός ο δύτης που χάθηκε στο ναυάγιο “Ζηνοβία”

ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε νεκρός ο δύτης που χάθηκε στο ναυάγιο “Ζηνοβία”

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (27/10) ο δύτης που καταδύθηκε στο ναυάγιο “Ζηνοβία” την Πέμπτη το πρωί μαζί με συνάδελφο του.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Διοικητή του ΚΣΕΔ, Ανδρέα Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι”, ο δύτης εντοπίστηκε νεκρός εντός του πλοίου.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες λίγο μετά τις 10 το πρωί σήμανε συναγερμός στις αρχές μετά από πληροφορία ότι, ερασιτέχνης δύτης καταδύθηκε στο ναυάγιο «Ζηνοβία» στη Λάρνακα και στην συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας – Διάσωσης «Νεαρχος», κινητοποιώντας μέσα διάσωσης και ομάδες δυτών του Συστήματος Ε-Δ της Δημοκρατίας.

Όλες οι εθελοντικές ομάδες διάσωσης “σκάναραν” το πρωί της Πέμπτης μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας όλη την περιοχή για εντοπισμό του με τις προσπάθειες να παραμένουν άκαρπες, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό του συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας οι οποίες τελικά είχαν αποτέλεσμα