Αρχική Τελευταία Νέα «Κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν και να πάνε σπίτι τους» – «Τρέχει» να...

«Κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν και να πάνε σπίτι τους» – «Τρέχει» να τα μαζέψει η αστυνομία για τα επεισόδια – Πυρά από παντού

Στο ίδιο έργο θεατές για τρίτη χρονιά στο ίδιο σημείο, στον Εναέριο Λεμεσού, βρεθήκαμε χθες βράδυ όταν οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ οι οποίοι μετέτρεψαν την περιοχή σε πεδίο μάχης πιάνοντας στον ύπνο την αστυνομία.

Παρά τις εξαγγελίες και τα «θα» της αστυνομίας για αυστηρά μέτρα για τον τελικό Κυπέλου και παρά το γεγονός ότι και ο ποιο ανίδεος γνωρίζει ότι ο φόβος επεισοδίων από οπαδούς των συγκεκριμένων ομάδων στον Εναέριο είναι ορατός, οι αρχές παρέμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και εκ των υστέρων «τρέχουν» να τα μαζέψουν, μη παραδεχόμενοι ότι τα έκαναν μαντάρα.

Σε βίντεο που κάνουν το γύρω του διαδικτύου καταγράφονται σκηνές ωμής βίας και οι εικόνες σε παραπέμπουν σε σκηνικό πολέμου, καθώς οι χούλιγκαν τα έκαναν γης μαδιάμ, προκαλώντας μάλιστα σε ζημιές σε παρακείμενες επιχειρήσεις.

Ωστόσο η αστυνομία, παρά τις επικρίσεις που δέχεται, επιμένει ότι απέτρεψε τα χειρότερα γεγονός που εύλογα διερωτάται ποια είναι τελικά τα χειρότερα για αυτούς; Οι νεκροί;

Η πορεία των οπαδών του Απόλλωνα ήταν από το πρωί γνωστή στους πάντες και ότι αυτοκινητοπομπή θα διέσχιζε τον παραλιακό της Λεμεσού με τελικό σταθμό το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα το βράδυ πριν τον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την αστυνομία και τους ανωτέρους της, αφού δεν έλαβαν αυξημένα μέτρα ώστε να αποτρέψει την συνάντηση των οπαδών στην περιοχή του Εναερίου όπου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται, και προς την αστυνομία, στο ίδιο σημείο εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια τόσο τον Μάιο του 2013 όσο και τον Μάιο 2016,

Έντονες επικρίσεις άσκησε το πρωί από την εκπομπή του Άλφα ο βουλευτής Λεμεσού του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος σχολιάζοντας τα επεισόδια δεν δίστασε να πει ότι σε επίπεδο αστυνομίας κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν.  

Πηγή: Ρεπορτερ