Αρχική Τελευταία Νέα Άλλοι δύο πύργοι στη Λεμεσό

Άλλοι δύο πύργοι στη Λεμεσό

Στην περιοχή Νεάπολις του Δήμου Λεμεσού θα ανεγερθούν άλλοι δύο πύργοι επί του παραλιακού δρόμου της οδού 28ης Οκτωβρίου. Τα δύο νέα κτήρια, 18 και 11 ορόφων αντίστοιχα, ανήκουν στην εταιρεία Οικονομίδης. Πρόκειται για έργο γνωστό ως Total Serve.

Αιτητής της πρώτης ανάπτυξης είναι η εταιρεία «P.G. Economides» στη Λεμεσό. Οι κατασκευαστικές εργασίες υλοποίησης της ανάπτυξης προτείνεται να αρχίσουν τον Δεκέμβριο του 2017 και να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2020. 

Το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης που περιλαμβάνει την ανέγερση 18ώροφου πύργου με κυρίως γραφεία. Στον πύργο θα χωροθετούνται κήποι, γραφεία, μηχανολογικές εγκαταστάσεις, υποδοχή και δύο καταστήματα, υπόγειος χώρος στάθμευσης πέντε επιπέδων, κοινόχρηστη πλατεία και πρόνοια φωτοβολαϊκών πλαισίων στην οροφή.

Η δεύτερη ανάπτυξη φέρει το όνομα «Landscope» και αφορά την κατασκευή μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης που περιλαμβάνει την ανέγερση 11ώροφου πύργου με κυρίως γραφεία. Στον πύργο θα χωροθετούνται κήποι, γραφεία, μηχανολογικές εγκαταστάσεις, υποδοχή και ένα κατάστημα, υπόγειος χώρος στάθμευσης τριών επιπέδων, χώρος στάθμευσης ποδηλάτων, κοινόχρηστη πλατεία και πρόνοια φωτοβολαϊκών πλαισίων στην οροφή.

Το νότιο τμήμα του προτεινόμενου έργου ανάπτυξης «P.G. Economides» βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και το βόρειο τμήμα επί της οδού Ραφαήλ. Η προτεινόμενη ανάπτυξη βρίσκεται σε υψόμετρο 11 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας απέχοντας από αυτήν περίπου 100 μέτρα.

Το συνολικό εμβαδόν του έργου θα ανέλθει στα 17.696 τ.μ.

Πηγή : philenews.com