Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Πατέρας απήγαγε την 7χρονη κόρη του κι έστειλε φωτογραφίες από το...

Λεμεσός: Πατέρας απήγαγε την 7χρονη κόρη του κι έστειλε φωτογραφίες από το εξωτερικό

Στην νέα αυτή υπόθεση αρπαγής ανηλίκου έχει τεκμηριωθεί η άμεση εμπλοκή του 43χρονου Ιορδανού πατέρα της 7χρονης, και εν διαστάσει συζύγου της 33χρονης Ουκρανής υπηκόου, ο οποίος πήρε το παιδί του το Σάββατο, το οποίο έπρεπε να επιστρέψει στις 7:00 το απόγευμα, ωστόσο λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας η μητέρα έλαβε στο κινητό της φωτογραφίες της κόρης της που δείχνουν όπως η ίδια ανέφερε στους ανακριτές ότι το παιδί βρίσκεται πλέον στο σπίτι του πατέρα στην Ιορδανία.

Εν συνεχεία έλαβε ηχητικό μήνυμα στο κινητό της από τον πατέρα ότι δεν πρόκειται να την αφήσει ούτε να ξανακούσει, ούτε και ξαναδεί την κόρη της! 

Πανικόβλητη η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ έχει πλέον ήδη εκδοθεί τοπικό ένταλμα σύλληψης, ενώ σήμερα αναμένεται και η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης της Interpol για τον 43χρονο άνδρα.

Πατέρας και κόρη φέρονται να πέρασαν από τα κατεχόμενα προκειμένου να διαφύγουν, καθώς η μικρή δεν έφερε διαβατήριο μαζί της.

Σήμερα, αναμένεται να δοθεί και στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 43χρονου, ωστόσο καθίσταται δύσκολος ο χειρισμός της υπόθεσης, καθώς συνήθως αρπαγές που δεν καταλήγουν σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά σε αραβικές, οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά περίπλοκες.