Αρχική BusinessNews Λεμεσός: H πολυτέλεια στο μεγαλείο της – Το Le Meridien μετά την...

Λεμεσός: H πολυτέλεια στο μεγαλείο της – Το Le Meridien μετά την ανακαίνιση και την μετονομασία σε Parklane

Το PARKLANE, το πολυαναμενόμενο και χιλιοσυζητημένο υπό ανακαίνιση project της ανατολικής Λεμεσού, με προϋπολογισμό €70.000.000, προγραμματίζεται να εγκαινιασθεί στα μέσα του 2018.

Ήδη επιτεύχθηκε συμφωνία με την Starwood Hotels & Resorts (σύντομα Marriott International) για τη χρήση του Luxury Collection Brand, για το 5-αστέρων παραθαλάσσιο πολυτελές θέρετρο της L ‘Union Nationale (το οποίο είναι εντυπωσιακά σχεδιασμένο από το Harrods Design Studio).

Οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 100,000m2, το πολυτελές θέρετρο, θα αποτελείται από 53 σουίτες οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες, και 222 πολυτελή δωμάτια. Θα έχει ένα συνεδριακό κέντρο 2,000m2 με μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα ballroom 1,000m2, 10 εστιατόρια και μπαρ, 2,700m2 Thalasso Spa με 3 Russian Bagna σουίτες, και 3 πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό. 

Θα υπάρχει επίσης ένα παιδικό πάρκο Τhe Princess & the Pirate που θα αποτελείται από ένα κάστρο 400m2, μια λίμνη με ένα πειρατικό πλοίο, water-games και εστιατόριο για παιδιά.

Το πρώην πολυτελές ξενοδοχείο Le Meridien, με μια εκ θεμελίων ανακαίνιση, αλλάζει όψη, αλλάζει όνομα, ενώ οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως το PARKLANE, a Luxury Collection Resort & Spa, πρόκειται να αποτελέσει το επίκεντρο της τουριστικής αγοράς για πολύ καιρό.