Αρχική BusinessNews Limassol Del Mar: Καρπός μακρόχρονης προσπάθειας και εντατικής δουλειάς της κοινοπραξίας

Limassol Del Mar: Καρπός μακρόχρονης προσπάθειας και εντατικής δουλειάς της κοινοπραξίας

Δεν αποτελεί λόγος ανησυχίας για τους ομίλους Λεπτός και Δ. Ζαβός ο ανταγωνισμός που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Λεμεσού, με την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Limassol Del Mar, Ελευθερία Βοσκαρίδου να δηλώνει ότι «ο όμιλος Λεπτός έχει μια ιστορία 55 χρόνων στον τομέα των ακινήτων ενώ ο όμιλος Δ. Ζαβός άλλα 37 χρόνια.Οπότε θεωρώ ότι για αυτούς ο ανταγωνισμός είναι μεν θεμιτός αλλά όχι λόγος ανησυχίας καθότι όπως έχω αναφέρει έργα σαν το Limassol Del Mar είναι καρπός μια μακρόχρονης προσπάθειας και εντατικής δουλειάς. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, να λανσάρουμε στην αγορά τα διαμερίσματα στο 27όροφο κτίριο – κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα – αλλά και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων. Είναι εξαιρετικής σημασίας ότι το έργο έχει διασφαλίσει ήδη το ποσό που απαιτείται για την ανέγερση του μέσω των πωλήσεων, γεγονός που επιβραβεύει την όλη αυτή προσπάθεια».   

Σε ό,τι αφορά την πρόοδο του έργου και τους λόγους επιτυχίας, η κ. Βοσκαρίδου σημείωσε πως η κοινοπραξία των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός, απολαμβάνουν τις μακρόχρονες και επίμονες προσπάθειες για την σωστή προώθηση, ενημέρωση και τοποθέτηση του έργου στην αγορά. 

«Συγκεκριμένα, η προετοιμασία για το έργο αυτό είχε ξεκινήσει 6 χρόνια πριν ώστε μέχρι σήμερα οι ομάδες και των δύο ομίλων να προωθήσουν και να προβάλουν το έργο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό σε περισσότερες από 30 χώρες. Με γραφεία πωλήσεων σχεδόν σε κάθε άκρη του κόσμου, πολυπληθή εξειδικευμένο προσωπικό, αμέτρητες εκθέσεις ανά το παγκόσμιο, αλλεπάλληλες συμμετοχές σε συνέδρια και συναντήσεις με ενεργό ρόλο, προσωπικές επαφές με ανθρώπους κλειδιά, ειδικές συμφωνίες και άλλα ενέργειες, όλα αυτά αποτελούν τη συνταγή μιας επιτυχημένης πορείας. Όπως αντιλαμβάνεστε η επιτυχία του έργου όσο αφορά τις μέχρι στιγμή πωλήσεις σίγουρα δεν ήταν έκπληξη για αυτούς τους δύο μεγάλους και καθιερωμένους στο χώρο τους ομίλους και σίγουρα δεν ήταν κάτι απλό και εύκολο. Παράλληλα, ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που έχει συνδράμει στην επιτυχία αυτή, αφορά στην επιλογή των ανθρώπων και εταιρειών που συνεργάζονται για το μεγαλεπήβολο αυτό project». 

 

Πηγή: InBusiness