Αρχική Τελευταία Νέα Μάχη για τη ζωή δίνει η 10χρονη που τραυματίστηκε σε πισίνα

Μάχη για τη ζωή δίνει η 10χρονη που τραυματίστηκε σε πισίνα

Ένα δεκάχρονο κορίτσι συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά από τραυματισμό που υπέστη σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά το απόγευμα του Σαββάτου. Το κορίτσι νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τη διατηρήσουν στη ζωή.

Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό για να εξακριβώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές με την οικογένειά του. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν υπήρχαν ναυαγοσώστες στην πισίνα τη στιγμή του τραυματισμού, αλλά αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσω της διερεύνησης και των καταθέσεων που θα ληφθούν από τα παρόντα πρόσωπα.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν στην πισίνα και, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε σοβαρά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ένα άλλο κορίτσι, οκτώ ετών, έχασε τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου, όταν πνίγηκε. Η υπόθεση αυτή εξακολουθεί να διερευνάται από τις Αρχές.