Αρχική Portfolio Γιορτάζουμε 10 Χρόνια Μαρίνα Λεμεσού με Μουσική και Κέφι!

Γιορτάζουμε 10 Χρόνια Μαρίνα Λεμεσού με Μουσική και Κέφι!

Η Μαρίνα Λεμεσού κλείνει τα 10 της χρόνια και σας προσκαλεί σε ένα εντυπωσιακό διήμερο γεμάτο μουσική, χαρά και εκπλήξεις!

Στις 5 και 6 Οκτωβρίου, από τις 17:30 έως τις 21:30, σας περιμένουμε όλους στο πιο μαγικό σημείο της πόλης για να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ξεχωριστή επέτειο, με θέα τη θάλασσα και τις πιο αγαπημένες μελωδίες.

Ένα Σαββατοκύριακο Γεμάτο Μουσική

Το Marina Music Weekend θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με δυναμικές εμφανίσεις από τους Χρήστο Δάντη και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα ανέβουν στη σκηνή οι Minus One, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές σε όλους τους λάτρεις της μουσικής. Τα συγκροτήματα Funky Grannies και η μπάντα της Χριστίνας Αβερκίου θα δημιουργήσουν ένα ατελείωτο μουσικό πάρτι, φέρνοντας ρυθμό και ζωντάνια στην καρδιά της Μαρίνας!

Μαζί Δημιουργούμε Αναμνήσεις

Η Μαρίνα Λεμεσού σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της επετείου, που δεν είναι απλώς ένα ακόμη πάρτι, αλλά μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας! Για δέκα χρόνια, η Μαρίνα έχει γίνει σημείο αναφοράς, χώρος αναψυχής, διασκέδασης και φιλοξενίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Λεμεσού. Τώρα ήρθε η στιγμή να το γιορτάσουμε μαζί, και τι καλύτερο από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική και καλή διάθεση;

Περισσότερο από Συναυλία – Ένα Μήνας Γεμάτος Εκπλήξεις!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ολόκληρος ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην επέτειο των 10 χρόνων της Μαρίνας Λεμεσού, με τα εστιατόρια, τα καταστήματα, το σπα, ακόμα και το Limassol Paradox Museum να προσφέρουν μοναδικές προσφορές και δραστηριότητες για όλους! Ένα ολόκληρο μήνα γιορτής που θα σας κρατήσει σε διάθεση για… πάρτι!

Σας Περιμένουμε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία να το χάσετε! Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία και να γίνετε κι εσείς κομμάτι της ιστορίας της Μαρίνας Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!