Αρχική Τελευταία Νέα Επεισοδιακή καταδίωξη στην Λεμεσό με πυροβολισμούς – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Λεμεσό με πυροβολισμούς – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

Χθες το βράδυ, ένα επεισοδιακό περιστατικό καταδίωξης σημειώθηκε στους δρόμους της Λεμεσού, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα 50 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας, αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στις 24 Σεπτεμβρίου. Όταν προσπάθησαν να σταματήσουν το όχημα, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει.

Κατά την απόπειρα διαφυγής του, ο οδηγός οδήγησε απερίσκεπτα και επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα περιπολικό και στη συνέχεια με δύο ιδιωτικά οχήματα, ενώ χτύπησε και έναν διερχόμενο μοτοσικλετιστή. Παρά τις συγκρούσεις, συνέχισε την προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, οδηγώντας τα μέλη της Αστυνομίας να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα και να πυροβολήσουν στα πίσω ελαστικά του αυτοκινήτου του.

Τελικά, η πορεία του οχήματος ανακόπηκε και ο οδηγός συνελήφθη. Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά ευτυχώς δεν υπέστη σοβαρά τραύματα και πήρε εξιτήριο. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει την έρευνα για το περιστατικό.