Αρχική Τελευταία Νέα Τμήμα Δημοσίων Έργων: Εργασίες στην επαρχία Λεμεσού και Λάρνακας

Τμήμα Δημοσίων Έργων: Εργασίες στην επαρχία Λεμεσού και Λάρνακας

1.    Εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη, 24/10/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00, θα εκτελούνται εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης

της γέφυρας, μεταξύ της εξόδου προς Καντού και της εξόδου προς Σωτήρα, του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν για την τροχαία κίνηση οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πάφο, σε τμήμα μήκους 3χλμ. περίπου. Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

2.    Εργασίες για κόψιμο/κλάδεμα και μάζεμα δέντρων στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 23/10/2024-15/11/2024, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο/κλάδεμα και μάζεμα ακακιών και άλλων δέντρων στον Παλαιό Δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Μοσφιλωτή μέχρι και το Μαρί, και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Η διαχείριση της κυκλοφορίας θα γίνεται με το σύστημα STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.