Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Γλύτωσαν τα χειρότερα η Πυροσβεστική μετά από φωτιά σε οικία –...

Λεμεσός: Γλύτωσαν τα χειρότερα η Πυροσβεστική μετά από φωτιά σε οικία – Θα παραμείνουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε περιστατικό φωτιάς που ξέσπασε σε οικία στο κέντρο της Λεμεσού, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στο συμβάν με τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς η πυρκαγιά ξέσπασε σε ανώγειο σπίτι στην Τουρκοκυπριακή συνοικία της πόλης.

Η οικία ήταν εφαπτόμενη με άλλα κτήρια, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τη φωτιά στο ανώγειο τμήμα του κτηρίου. Παρά τις δυσκολίες, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά, χωρίς αυτή να εξαπλωθεί σε γειτονικές κατοικίες. Ωστόσο, η στέγη ενός παρακείμενου σπιτιού υπέστη ζημιές.

Λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής και των στενών αποστάσεων ανάμεσα στα κτήρια, οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο για επιτήρηση, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναζωπύρωση.

δ

χ