Αρχική Τελευταία Νέα “Nιώθει” αδικημένος ο Κυριακίδης για την ποινή που του επιβλήθηκε για το...

“Nιώθει” αδικημένος ο Κυριακίδης για την ποινή που του επιβλήθηκε για το θανατηφόρο του Στέφανου – Ζητά έφεση από το Ανώτατο

Στο Ανώτατο Δικαστήριο παραπέμπεται η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου τον Οκτώβριο 2015, που στέρησε την ζωή στον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου από το Κολόσσι.

Ο Κυριακίδης ήταν αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και κρίθηκε ένοχος για το θανατηφόρο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στη Λεμεσό και ως εκ τούτου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών.
Σύμφωνα με τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η  Νομική Υπηρεσία υποβάλλει έφεση κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον Κυριακίδη αφού κρίνει ότι τα 6 χρόνια που του επιβλήθηκαν δεν είναι ικανοποιητικά για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας στο οποίο κρίθηκε ένοχος.
Την ίδια ώρα έφεση υποβάλλει και ο Κυριακίδης επιμένοντας στην θέση του, πως δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει τον Στέφανο ενώ, ασκεί έφεση και κατά της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας.
Υπενθυμίζεται ότι ήταν η πρώτη φορά που κατηγορημένος για θανατηφόρο ήρθε αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και η ποινή που το επιβλήθηκε είναι η μεγαλύτερη που επιβλήθηκε σε κατηγορούμενο για τροχαίο δυστύχημα.