Αρχική Τελευταία Νέα Απειλές κατά αξιωματικών της αστυνομίας και αξιωματικού των Κεντρικών φυλακών εξαπέλυσε 30χρονος:...

Απειλές κατά αξιωματικών της αστυνομίας και αξιωματικού των Κεντρικών φυλακών εξαπέλυσε 30χρονος: «Εν να γεμώσω την Λεμεσό με ηρωίνη…”

Απειλές κατά αξιωματικών της αστυνομίας και αξιωματικού των Κεντρικών φυλακών εξαπέλυσε 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο κελί για υπόθεση βιασμού της εν διαστάσει συζύγου του.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του REPORTER, πρόκειται για τον 30χρονο, πατέρα τριών παιδιών, τον οποίο στις 20 Δεκεμβρίου, το Κακουργιοδικείο Πάφου διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης, αφού ενώ τελούσε υπό  κράτηση, τηλεφώνησε από τις Κεντρικές φυλακές στην παραπονούμενη και της ζήτησε να αποσύρει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι θα της έδινε διαζύγιο.
 
Επίσης η κατηγορούσα αρχή, όπως είπε στο δικαστήριο, έχει βεβαρημένο ιστορικό, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που αυτός αφεθεί ελεύθερος ενδέχεται να διαπράξει και άλλα αδικήματα.
 
«θα δείτε, θα γίνει μπουμ, μπουμ, μπουμ»
 
Η Νομική Υπηρεσία, αφού ενημερώθηκε για τα τηλεφωνήματα στην παραπονούμενη, από την ίδια αλλά και από τις Κεντρικές φυλακές, όπως αναφέρθηκε και ενώπιον δικαστηρίου, ενημέρωσε σχετικά και τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερεύνησαν την υπόθεση. 
 
Στη συνέχεια, ο 30χρονος με απίστευτο θράσος, τηλεφώνησε από τις Κεντρικές φυλακές στην αστυνομία Λεμεσού, και τους «ενημέρωσε», ότι «θα γεμώσω την Λεμεσό με ηρωίνη». Επίσης ο νεαρός απείλησε αστυνομικούς και μέλη των φυλακών, λέγοντας του «θα δείτε, θα γίνει μπουμ, μπουμ, μπουμ».