Αρχική Τελευταία Νέα (Πριν από λίγο) Συνελήφθη Υποψήφιος Πρόεδρος! (Εικόνες)

(Πριν από λίγο) Συνελήφθη Υποψήφιος Πρόεδρος! (Εικόνες)

kle

Χειροπέδες φόρεσε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στον υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας Χάρη Αριστείδου. Η σύλληψη έγινε γύρω στις 8.30 το πρωί στο προαύλιο του Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας διένειμε φυλλάδιο με τίτλο  “Χειροπέδες στους Κλεφτοπολιτικάντηδες”.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κ. Αριστείδου συνελήφθη με την κατηγορία της ρύπανσης καθώς και για εξύβριση αστυνομικών. Ο ίδιος θα κατηγορηθεί γραπτώς και στη συνέχεια αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Παναγιώτη Κλεοβούλου στα social media , αστυνομικός κάλεσε συναγωνιστή του υποψηφίου, ο οποίος διένειμε το προεκλογικό υλικό και τα βιβλία του, έξω από το χώρο του Κρησφυγέτου του Διγενή, να σταματήσει να διανέμει το εν λόγω υλικό διαφορετικά θα συλλαμβανόταν. Στο χώρο διανέμουν υλικό, σχετικό με τον Διγενή και άλλα άτομα καθώς και βιβλιοπώλες που πωλούν βιβλία.

Ο Δικηγόρος του Χάρη Αριστείδου, γνωματεύοντας για την προσπάθεια της αστυνομίας να απαγορεύσει τον Χάρη Αριστείδου να δημοσιοποιεί τις ιδέες του, δήλωσε ότι τέτοια ενέργεια της Αστυνομίας, παραβιάζει τις πρόνοιες του Συντάγματος, οι οποίες κατοχυρώνουν την ελευθερία του λόγου και πεποιθήσεων και την ελευθερία της πολιτικής δράσης. Ο αστυνομικός που παραβιάζει τις εν λόγω πρόνοιες του Συντάγματος είναι υπόλογος για κατάχρηση εξουσίας, δήλωσε ο Δικηγόρος του Χάρη Αριστείδου.

Το φυλλάδιο για το οποίο συνελήφθη:

kle

Περισσότερα Εδώ: