Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Στο νοσοκομείο 73χρονη – Την χτύπησε ο υιός της λόγω...

Λεμεσός: Στο νοσοκομείο 73χρονη – Την χτύπησε ο υιός της λόγω οικονομικών διαφορών

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 73χρονη. Η γυναίκα φέρει τραύματα στο σώμα της.

Ενώ αρχικά η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από το σπίτι της στον Ύψωνα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Χειροπέδες στον 42χρονο γιο της 73χρονης πέρασαν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πριν από λίγο σε σχέση με τον κρίσιμο τραυματισμό της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε άγρια την ηλικιωμένη λόγω οικονομικών διαφορών. Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στον Ύψωνα.  Έγινε γνωστό όταν οικεία της πρόσωπα μετέφεραν την τραυματισμένη ηλικιωμένη στο νοσοκομείο Λεμεσού.  Αν και ισχυρίστηκαν ότι τα τραυματα που έφερε, είχαν προκληθεί κατά την πτώση της από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, οι γιατροί δεν πείστηκαν και ενημέρωσαν την αστυνομία.
 
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η 73 έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον γιο της με τον οποίον είχαν οικονομικές διαφορές.
Η άτυχη ηλικιωμένη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη στην μονάδα εντατικής θεραπείας και φέρει υποσκληρείδιο αιμάτωμα, αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα 3ης και 4ης δεξιάς πλευράς. 
 
Ο 42χρονος γιος θα οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.