Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ύποπτος για ληστεία χτυπάει επίμονα πόρτες ηλικιωμένων

Λεμεσός: Ύποπτος για ληστεία χτυπάει επίμονα πόρτες ηλικιωμένων

Άγνωστος άντρας επιχείρησε να εισέλθει σε σπίτια ηλικιωμένων  στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Χαβούζας. Προφασιζόμενος διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, ο άντρας χτυπά επίμονα τις πόρτες και ζητά να του ανοίξουν.

Στη μια περίπτωση χτύπησε την πόρτα 73χρονης από την οποία ζήτησε βοήθεια, γιατί όπως της είπε είχε μείνει από βενζίνη με το αυτοκίνητό του. Η γυναίκα αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα, ενώ ο άγνωστος επέμεινε, αναφέροντας της συγκεκριμένα «Είμαι του Γραφείου Ευημερίας και χρειάζομαι βοήθεια».

Όταν και πάλι αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα χτύπησε και σε δεύτερο σπίτι στην ίδια γειτονιά αναφέροντας σε 68χρονη ότι πωλούσε cd και επέμεινε για αρκετή ώρα να του ανοίξει την πόρτα. Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία εικάζει ότι πρόκειται για πρόσωπο που χτύπησε και σε άλλες περιοχές με παρόμοιους τρόπους επιχειρώντας να ξαφρίσει τους ενοίκους των σπιτιών.

Αστυνομικός περίπολος μετέβη στην περιοχή και διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με την περιγραφή που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο άντρας  έχει σγούρα μαλλιά δεμένα πίσω και φοράει ένα καρό πουκάμισο.

Πηγή: Philenews