Αρχική Τελευταία Νέα Να συμβουλεύετε τα παιδιά σας για τη σκόνη και τις οδηγίες των...

Να συμβουλεύετε τα παιδιά σας για τη σκόνη και τις οδηγίες των αρμοδίων, συστήνει στους γονείς η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Να συμβουλεύετε τα παιδιά σας για τη σκόνη και τις οδηγίες των αρμοδίων, συστήνει στους γονείς η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης. Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι στο πλαίσιο διευρυμένης σύσκεψης που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας χθες , με τη συμμετοχή της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας, έχουν ληφθεί αποφάσεις αναφορικά με τα ψηλά επίπεδα σκόνης και τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνονται στις σχολικές μονάδες.

“Η υγεία και η προστασία των παιδιών ήταν το κύριο μέλημα όλων των προσκεκλημένων και πιστεύουμε ότι τα προτεινόμενα μέτρα θα βοηθήσουν τις διευθύνσεις των σχολείων, αλλά και τα παιδιά, να αντιμετωπίσουν σωστά το πρόβλημα αυτό”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο χθες βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση που απευθύνεται στους γονείς, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και έχει κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ.
 
“Παρακαλούμε τους γονείς να συμβουλεύουν τα παιδιά τους να τηρούν τις οδηγίες που θα δίνονται από τις διευθύνσεις των σχολείων τους.
 Καλούμε επίσης τους γονείς των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας να ενημερώσουν τη διεύθυνση του σχολείου για τα προβλήματα αυτά”, αναφέρει η Συνομοσπονδία.
 
Για απορίες ή διευκρινίσεις καλούνται οι γονείς να επικοινωνούν:
 
Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης: 22800661
Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης: 22800630 ή 22800631
Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: 22800651 ή 22800652