Αρχική Τελευταία Νέα Σε ποιες παραλίες της Λεμεσού μπορείτε να πάρετε τους σκύλους σας;

Σε ποιες παραλίες της Λεμεσού μπορείτε να πάρετε τους σκύλους σας;

Για ακόμη μια χρονιά υπάρχουν συγκεκριμένες παραλίες σε όλη την Κύπρο που μπορούν οι ιδιοκτήτες σκύλων να πάρουν βόλτα τους πιστούς τους φίλους. 

Λεμεσός:

  1. Η παραλία στην τοποθεσία Πρόλιμνος, δυτικά του Πισσουρίου, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβουλίου Πισσουρίου, της επαρχίας Λεμεσού.
  2. Η παραλία στην τοποθεσία Καραβόπετρα, νοτιοανατολικά της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων του ΣΑΛΑ, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβούλιου Μοναγρουλλίου, της επαρχίας Λεμεσού.

Στις υπόλοιπες επαρχίες:

  • Η παραλία στην τοποθεσία Στερατζιά, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου, της επαρχίας Λευκωσίας.
  • Η παραλία στην τοποθεσία Κασιάνες (Spyros Beach) νότια του αεροδρομίου Λάρνακας, εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας, της επαρχίας Λάρνακας.
  • Η παραλία βορειοδυτικά του αεροδρομίου Πάφου, στις εκβολές του ποταμού Έζουσα, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβούλιου Αχέλειας, της επαρχίας Πάφου.
  • Η παραλία στην περιοχή Πιτίλη, ανατολικά της εκβολής του ποταμού Πλατάνια, εντός των ορίων του κοινοτικού συμβουλίου Νέου Χωρίου, της επαρχίας Πάφου.
  • Η παραλία στην τοποθεσία Γλυκύ Νερό Α’ εντός των ορίων του Δήμου Παραλιμνίου. Ο καθορισμός της παραλίας αυτής ως περιοχής για λούσιμο σκύλων ισχύει μέχρι τις 31/12/2018.