Αρχική Τελευταία Νέα Οι αλήτες της νύκτας κατέστρεψαν το μηχάνημα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα...

Οι αλήτες της νύκτας κατέστρεψαν το μηχάνημα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες

image
image
image

Οι αλήτες που κυκλοφορούν και καταστρέφουν την πόλη μας ανενόχλητα σε κάθε σημείο τα βράδια, αυτή την φορά φαίνεται να “πάτησαν πάνω στην Αγία Τράπεζα”.

Αυτοί οι ανεγκέφαλοι μέσα στο σκότος κατέστρεψαν το μηχάνημα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες το οποίο βρίσκεται στην Ακτή Ολυμπίων.

Το θέμα και όσα συνέβησαν αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών κύριο Δημήτρη Λαμπριανίδη με ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Διαβάστε τις έγραψε και τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

“Ψές κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν ότι το μηχάνημα πρόσβασης στη θάλασσα που είναι εγκατεστημένο στο μόλο στη Λεμεσό δεν χρειαζόταν κάθισμα για αυτό το ξεκόλλησαν από τη βάση του. Προφανώς επειδή δεν τους έμαθε κάποιος ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να στέκονται και κάποιοι χρειάζονται καθίσματα.

Έτσι λοιπόν σήμερα στέρησαν το μηχάνημα από άτομα με κινητικές αναπηρίες που το χρειάζονται για να μπουν στη θάλασσα. Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι επιδιορθωμένο και να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. Η πρώτη φωτογραφία είναι βγαλμένη την περασμένη Κυριακή, απόγευμα, σε λειτουργήσιμη κατάσταση”….