Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: «Κοινοτάρχης έκλεισε δρόμο που οδηγεί σε Σχολή και Μουσείο» – Αναστέλλουν...

Λεμεσός: «Κοινοτάρχης έκλεισε δρόμο που οδηγεί σε Σχολή και Μουσείο» – Αναστέλλουν τη λειτουργία τους

Σφοδρά παράπονα εκφράζει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή που βρίσκεται στο χωριό Πλατανιστεία της Λεμεσού εναντίον του κοινοτάρχη της περιοχής.

Η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή στο χωριό Πλατανίστεια της Λεμεσού εξαναγκάζεται να αναστείλει τη λειτουργία της και όλες τις δραστηριότητές της παγκύπρια, ύστερα από ενέργεια του οικείου κοινοτάρχη να κλείσει τον δρόμο που οδηγεί στη σχολή.

Ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής Χαρακτικής Χαμπή αναφέρει ότι «τις τελευταίες μέρες συνεργείο της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού ασχολείται με την κατασκευή περιτοιχίσματος για να τοποθετήσει κάγκελο ο κοινοτάρχης, για ιδιωτική χρήση».

Προσθέτει ότι «προηγήθηκαν απίστευτου κάλλους αισχρότητες εναντίον της Σχολής και του Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή από τον ίδιο κοινοτάρχη».

Όπως αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής Χαρακτικής Χαμπή, «σε έκθεση της η Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαιώνει πλήρως τη σχολή με αναφορικά με την παράλειψη της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού να συμβάλει εποικοδομητικά στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος λειτουργίας της Σχολής –  Μουσείου στο χωριό Πλατανίστεια.

Συνέχεια στο businessnews...