Αρχική Τελευταία Νέα Άδειασαν τα ξενοδοχεία μετά το τριήμερο του κατακλυσμού

Άδειασαν τα ξενοδοχεία μετά το τριήμερο του κατακλυσμού

Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένουν τώρα οι ξενοδόχοι που τόλμησαν να κάνουν το πρώτο βήμα και να επαναλειτουργήσουν ένα μικρό αριθμό ξενοδοχειακών τους μονάδων το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τα ξενοδοχεία άδειασαν την επομένη του τριημέρου του κατακλυσμού, δήλωσαν στη StockWatch αρμόδιοι φορείς των επαρχιών Αμμοχώστου και Πάφου, που συγκεντρώνουν το 80% των κυπρίων που επιλέγουν να κάνουν διακοπές στα κυπριακά ξενοδοχεία.

Οι ξενοδόχοι εκφράζουν ικανοποίηση για την τονωτική ένεση που δέχθηκαν από την εγχώρια αγορά αλλά σημειώνουν ότι οι προσδοκίες τους για τον εισαγόμενο τουρισμό παραμένουν πολύ χαμηλές διότι ακόμη είναι πολύ ρευστό το σκηνικό στις ξένες αγορές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ επαρχίας Αμμοχώστου Δώρος Τάκας, δήλωσε ότι η περιοχή είχε την τιμητική της το εορταστικό τριήμερο με την πληρότητα να φθάνει μέχρι το 70% στα τρία ξενοδοχεία (Constantinos The Great, Vrissiana Beach Hotel και Cavo Maris Beach Hotel) που άνοιξαν στον Πρωταρά.

Υπερπλήρη όμως ήταν και τα τουριστικά καταλύματα κυρίως στην Αγία Νάπα που έκαναν το πρώτο restart τις ημέρες του κατακλυσμού, υπέδειξε.

Συνέχεια στο stockwatch.com.cy